Начало

Бягане в петобоя

За дисциплината Бягане в индивидуалните състезания атлетите стартират според тяхното хандикапно време. В щафетата първият бегач от всеки отбор стартира според хандикапната система. Вторият и третият бегач от отбора стартира веднага щом предишният бегач го докосне където и да е в рамките на зоната за предаване.

При общ старт, всички петобойци (максимум 12 в група) стартират заедно след изстрел на пистолет или подобен сигнал. Петобоецът или отборът лидер трябва да стартират от най-добрата позиция. Следващите участници се подреждат според своето класиране.

Организационният комитет трябва да раздаде стартовите листа за Стралба, Фехтовка и Плуване на техническата конференция. Преди стартът в дисциплината Езда, Организационният комитет трябва да осигури стартов лист на всички Национални федерации. Стартовия лист за дисциплината Бягане трябва да се осигури 30 минути преди тръгването на първият петобоец.
Членове
За първи път Открит държавен шампионат по модерен петобой е с награден фонд
2022-04-06
ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ

Управителният съвет на Българската федерация по модерен петобой, на основание на чл. 26 от Закона за юридическите лица с нестопанска цел и на основание на чл.17 от Устава на Българска Федерация по Модерен Петобой, УС н
2021-02-05
ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ
“Управителният съвет на Българската федерация по модерен петобой – София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 17 от устава свиква редовно годишно отчетно общо събрание на БФМП на 10.03.2020 г. в 11 ч. в сградата на Министе
2020-01-31
СВЕТЛА ЗГУРОВА Европейска шампионка за девойки до 17 г. Каунас, Литва
2019-06-14
Пресконференция на БФМП за Световна купа 2 по модерен петобой
2019-04-05