Начало

Бягане в петобоя

За дисциплината Бягане в индивидуалните състезания атлетите стартират според тяхното хандикапно време. В щафетата първият бегач от всеки отбор стартира според хандикапната система. Вторият и третият бегач от отбора стартира веднага щом предишният бегач го докосне където и да е в рамките на зоната за предаване.

При общ старт, всички петобойци (максимум 12 в група) стартират заедно след изстрел на пистолет или подобен сигнал. Петобоецът или отборът лидер трябва да стартират от най-добрата позиция. Следващите участници се подреждат според своето класиране.

Организационният комитет трябва да раздаде стартовите листа за Стралба, Фехтовка и Плуване на техническата конференция. Преди стартът в дисциплината Езда, Организационният комитет трябва да осигури стартов лист на всички Национални федерации. Стартовия лист за дисциплината Бягане трябва да се осигури 30 минути преди тръгването на първият петобоец.
Членове
Websa ltd. оказаха подкрепа на Българска федерация по модерен петобой.
2018-01-04
Поздравления за Йордан Гюров спортист номер 1 на Пазарджик!
2017-12-15
Силна година изпраща федерацията по модерен петобой

Като успешна година анализира Българска федерация по модерен петобой отиващата си 2016-та. Финалист в лицето на Димитър Кръстанов на Олимпиадата в Рио, отлично организирано Европейско първенство за мъже
2017-01-03