Начало

Стрелба в петобоя

Стартовият ред за дисциплината Срелба в индивидуалното състезание без квалификации за финала е такъв, че състезателите трябва да бъдат подредени според световната ранглиста – атлетът с най-висок резултат се поставя на позиция 1, вторият – на позиция 2 и т.н. Същата подредба важи и за състезания с квалификации за финал. Техническите делегати решават кои позиции ще са позиции 1, 2, 3 и т.н. Петобойци, които не фигурират в световната ранглиста ще бъдат поставени на последна позиция. Във финала петобойците ще се подреждат според техните резултати в дисциплината. Стрелба от квалификациите, като атлетът с най-добър резултата се поставя на позиция 1 и т.н.

За дисциплината Стрелба в Щафетата, участващите отбори ще бъдат подредени по азбучен ред според кодовите имена на Националните федерации, като първата буква е на позиция 1, втората на позиция 2 и т.н.
Членове
Websa ltd. оказаха подкрепа на Българска федерация по модерен петобой.
2018-01-04
Поздравления за Йордан Гюров спортист номер 1 на Пазарджик!
2017-12-15
Силна година изпраща федерацията по модерен петобой

Като успешна година анализира Българска федерация по модерен петобой отиващата си 2016-та. Финалист в лицето на Димитър Кръстанов на Олимпиадата в Рио, отлично организирано Европейско първенство за мъже
2017-01-03